Offerte aanvragen

Huur een ZZP website bouwer
om je website te laten maken

Website bouwer

Het inhuren van een website bouwer is een essentiële stap voor elk bedrijf dat online succes nastreeft. Of je nu een klein bedrijf hebt, een start-up runt of een gevestigde onderneming leidt, een professioneel ontworpen website is cruciaal. In dit artikel bespreken we wat een website bouwer doet, waarom het inhuren van een ZZP webdesigner een slimme keuze kan zijn, en hoe je de juiste professional voor jouw project kiest.

Wat doet een website bouwer?

Een website bouwer, vaak een ZZP webdesigner, is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Dit omvat verschillende taken en verantwoordelijkheden die ervoor zorgen dat je website er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is.

Ontwerp en lay-out

Een van de belangrijkste taken van een website bouwer is het ontwerpen van de lay-out en de visuele elementen van je website. Dit omvat het kiezen van kleuren, lettertypen, afbeeldingen en andere ontwerpelementen die passen bij je merk en je doelgroep aanspreken.

Ontwikkeling en codering

Naast het ontwerp is een website bouwer ook verantwoordelijk voor de technische kant van de website. Dit omvat het coderen van de site in talen zoals HTML, CSS en JavaScript, en het integreren van functionaliteiten zoals contactformulieren, e-commerce platforms en interactieve elementen.

Optimalisatie en onderhoud

Een goede website bouwer zorgt ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en goed presteert op verschillende apparaten en browsers. Bovendien bieden veel website bouwers ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je site up-to-date blijft en vrij van technische problemen.

Waarom kiezen voor een ZZP webdesigner?

Het inhuren van een ZZP webdesigner biedt verschillende voordelen, vooral voor kleine bedrijven en start-ups die flexibiliteit en persoonlijke aandacht nodig hebben.

Persoonlijke benadering

Een ZZP webdesigner biedt een persoonlijke benadering en kan maatwerk leveren dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. In tegenstelling tot grote webdesignbureaus, waar je mogelijk met meerdere contactpersonen te maken hebt, heb je bij een ZZP webdesigner direct contact met de persoon die aan je project werkt. Dit zorgt voor betere communicatie en een meer gepersonaliseerde service.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

ZZP webdesigners zijn vaak flexibeler dan grote bureaus. Ze kunnen zich snel aanpassen aan veranderingen en zijn bereid om met je samen te werken aan last-minute wijzigingen of aanpassingen. Deze flexibiliteit is vooral waardevol in de snelle en dynamische wereld van het bedrijfsleven.

Kostenbesparend

Hoewel de tarieven variëren, kunnen ZZP webdesigners vaak concurrerende prijzen aanbieden omdat ze minder overheadkosten hebben dan grotere bedrijven. Dit betekent dat je hoogwaardige diensten kunt krijgen tegen een meer betaalbare prijs. Het is echter belangrijk om het webdesigner ZZP uurtarief te begrijpen en duidelijke afspraken te maken over de kosten en wat er is inbegrepen.

Hoe kies je de juiste ZZP webdesigner?

Het kiezen van de juiste ZZP webdesigner voor je project is cruciaal voor het succes van je website. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste keuze te maken.

Beoordeel portfolios

Bekijk de portfolios van verschillende webdesigners om een idee te krijgen van hun stijl en ervaring. Let op projecten die vergelijkbaar zijn met wat je zoekt en beoordeel de kwaliteit en creativiteit van hun werk. Een sterk portfolio is een goede indicatie van de vaardigheden en de aanpak van de webdesigner.

Lees beoordelingen en vraag om referenties

Lees beoordelingen en testimonials van eerdere klanten om een beter beeld te krijgen van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de webdesigner. Vraag ook om referenties en neem contact op met voormalige klanten om hun ervaringen te horen. Dit kan je waardevolle inzichten geven en je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

Bespreek je budget en verwachtingen

Wees vanaf het begin open over je budget en verwachtingen. Dit helpt de webdesigner om te bepalen of ze binnen je financiële mogelijkheden kunnen werken. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over wat je nodig hebt en vraag om een gedetailleerde offerte waarin alle kosten zijn opgenomen.

Communicatie en samenwerking

Goede communicatie is essentieel voor een succesvol project. Kies een webdesigner die gemakkelijk te bereiken is en open staat voor feedback. Samenwerking is belangrijk om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan je verwachtingen en doelstellingen. Een goede webdesigner zal je door het hele proces begeleiden en ervoor zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Het proces van een website laten bouwen

Het laten bouwen van een website omvat verschillende stappen. Hier is een overzicht van het proces zodat je weet wat je kunt verwachten.

Voorbereiding en planning

De eerste stap is de voorbereiding en planning. Dit omvat het definiëren van je doelen, het bepalen van je doelgroep en het opstellen van een lijst met vereiste functionaliteiten. Maak ook een budget en tijdlijn voor je project. Deze informatie helpt de webdesigner om een duidelijk beeld te krijgen van wat je nodig hebt.

Ontwerp en ontwikkeling

Na de voorbereiding begint de ontwerpfase. De ZZP webdesigner zal een visueel concept voor je website creëren, inclusief de lay-out, kleuren, lettertypen en andere ontwerpelementen. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, begint de ontwikkelingsfase waarin de website daadwerkelijk wordt gebouwd. Dit omvat het coderen van de website en het toevoegen van de vereiste functionaliteiten.

Testen en lancering

Voordat je website live gaat, moet deze grondig worden getest om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Dit omvat het controleren van de functionaliteit, compatibiliteit met verschillende browsers en apparaten, en de algehele gebruikerservaring. Zodra alles is goedgekeurd, kan je website worden gelanceerd en toegankelijk worden gemaakt voor het publiek.

Het belang van een professionele website

Een professionele website helpt niet alleen bij het aantrekken van klanten, maar ondersteunt ook de groei en continuïteit van je onderneming.

Marketing en promotie

Met een website heb je een platform voor marketing en promotie van je diensten. Je kunt gemakkelijk updates, aanbiedingen en nieuws delen met je publiek. Dit helpt om je klanten betrokken te houden en nieuwe klanten aan te trekken.

Aanpasbaarheid en schaalbaarheid

Een website kan worden aangepast en opgeschaald naarmate je onderneming groeit. Je kunt nieuwe functies toevoegen, zoals een blog, e-commerce mogelijkheden of een boekingssysteem. Dit maakt je bedrijf flexibeler en beter in staat om aan de veranderende behoeften van je klanten te voldoen.

In conclusie, het inhuren van een website bouwer, en specifiek een ZZP webdesigner, is een belangrijke stap voor het succes van je onderneming. Door het proces goed te plannen, de juiste professional te kiezen en duidelijke afspraken te maken over het webdesigner ZZP uurtarief, kun je een professionele en aantrekkelijke website laten bouwen die bijdraagt aan het succes van je bedrijf. Investeren in een goede website is investeren in de toekomst van je onderneming.

Wil je weten wat Project Direct voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem hier contact op of vraag je offerte aan voor een goede en overzichtelijke prijsopgave.

Veel gestelde vragen

Ik werk met het WordPress CMS en een Woocommerce webwinkel. Dit systeem is gekoppeld aan mijn domeinnaam en is als het ware de motor achter mijn website. WordPress is wereldwijd en ook in Nederland al jarenlang het meest gebruikte systeem; miljoenen websites maken hier gebruik van. Hierbij kun je denken aan de New York Times, The Walt Disney Company en die van Sony Music. Het is uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor ik zelf ook mijn website kan aanpassen en zelf in control ben. Doordat de markt groot is, zijn er ook vele uitbreidingen beschikbaar op het platform, waardoor mijn website goed vindbaar is. Hierdoor zijn de kosten voor het uitbreiden van mijn website met extra functionaliteit ook laag. Ik ben binnen WordPress niet beperkt aan het systeem; zowel grote als kleine websites zijn ontwikkeld met WordPress. 

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van de omvang ervan. De prijs wordt voornamelijk bepaald door het aantal pagina’s en de gewenste functionaliteiten. Ik werk met standaardpakketten en maatwerkopties voor websites. Wil je weten wat het kost om een website door mij te laten maken? Vraag dan een offerte aan of neem contact met mij op voor een afspraak bij ons op kantoor. Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Ja, zeker. Het is erg belangrijk dat ook na livegang de updates van WordPress geïnstalleerd worden. Hierin zitten regelmatig veiligheidsupdates, maar ook updates met nieuwe functionaliteit. Zo blijft je website veilig en gaat het systeem mee met de tijd. Door middel van ons onderhoud abonnement, voor slechts vijfentwintig euro per maand, kan ik je hierin volledig ontzorgen. Ik maak geautomatiseerd backups aan en jouw website wordt dagelijks gescand op veiligheid en performance. Ook installeer ik regelmatig de updates en anticiperen direct als er een veiligheidsupdate beschikbaar is.

Uiteraard. Ik lever je een laagdrempelig systeem (WordPress CMS) die jou in staat stelt om zonder webdesign kennis, aanpassingen te kunnen maken op jouw website. Of het nu gaat om het aanpassen van teksten, afbeeldingen en video’s of het aanmaken van nieuwe pagina’s en het beheren van menu.

Uiteraard! Ik help je bij het opzetten van jouw webwinkel deze te koppelen aan een betaalprovider zoals Mollie. Hiermee kunnen jouw klanten betalen met hun eigen bank. Ook bied ik de optie aan om Creditcard, Mastercard en Paypall als betaalmiddel aan te bieden.

Afgeronde projecten

WooCommerce webwinkel
Website met boekingssysteem
WooCommerce webwinkel
WordPress website
WordPress website
WordPress website
WordPress website
WordPress website
WordPress website

De motor achter onze WordPress websites

Webwinkel LATEN MAKEN

Als je een webwinkel wilt maken voor jouw bedrijf of voor persoonlijk gebruik, dan is WordPress een uitstekende optie. WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld om websites te maken en te beheren. Daarnaast biedt WordPress door middel van diverse plugin, waaronder WooCommerce de mogelijkheid een eigen webwinkel op te zetten.

Het is een open source software, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en er tal van ontwikkelaars zijn die thema’s en plugins maken die het nog krachtiger maken. Uiteraard kan ik Timo van Tilburg van  Project Direct – Webdesigner zzp / Webdesign specialist je helpen om jouw ideale webwinkel te ontwerpen, bouwen en lanceren. Ook denk ik graag mee naar de mogelijkheden om jouw webshop goed op de kaart te zetten.

in 4 stappen jouw webwinkel laten maken

Jouw website laten maken was nog nooit zo makkelijk. Ik (Timo) help je van A tot Z in het hele traject om jouw ideale website te realiseren. In het kort komt het er op neer dat we dit er globaal op neer dat we het in vier stappen aanpakken. 

  1. Inventarisatie van jouw wensen en het meedenken in de mogelijkheden om jouw bedrijf zo goed mogelijk online te positioneren.
  2. Op basis van jouw wensen kom ik met ontwerpen van jouw ideale website. Samen finetunen we het design totdat jij er helemaal tevreden over bent.
  3. Daarna bouw ik jouw ideale website in een testomgeving en werken we samen naar een eindresultaat.
  4. Als alles naar je wens is, is het tijd om te lanceren en te optimaliseren.


Spreekt dit je aan? Graag kom ik in contact met je en informeer ik je naar de mogelijkheden.

Webdesigner zzp / Webdesign specialist - Project Direct ✓ Website laten maken ✓ WordPress ✓ Webdesign ✓ Webwinkel ✓ Vindbaar in Google

ondersteuning bij je website

Als je overweegt om een WordPress-website te laten maken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Kosten

De kosten van een WordPress-website kunnen variëren afhankelijk van jouw behoeften en de complexiteit van de website. Voor een eenvoudige website kun je waarschijnlijk rekenen op een paar honderd tot een paar duizend euro. Maar als je een meer geavanceerde website wilt met aangepaste functies en veel inhoud, dan kan het je meer gaan kosten. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw budget voordat je begint, zodat je een realistische inschatting kunt maken van wat je kunt verwachten voor jouw geld.

Functies en functionaliteit

Een belangrijk voordeel van WordPress is de enorme hoeveelheid thema’s en plugins die beschikbaar zijn. Hierdoor kunt je jouw website aanpassen aan jouw specifieke behoeften en de functionaliteit toevoegen die je nodig hebt. Het is belangrijk om te bepalen welke functies je wilt hebben voordat je begint met het laten ontwerpen van jouw website. Dit kan het proces versnellen en ervoor zorgen dat je niet onnodig geld uitgeeft aan functies die je niet gaat gebruiken.

Ontwerp en ontwikkeling

Als u geen ervaring heeft met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, dan kunt u overwegen om een professional in te huren om u te helpen bij het maken van uw WordPress-website. Dit kan het proces efficiënter maken en ervoor zorgen dat uw website er professioneel uitziet. Zorg ervoor dat u een ervaren ontwerper kiest die uw visie begrijpt en ervaring heeft met WordPress-ontwikkeling.

Content management

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijke interface die het biedt voor het beheren van inhoud. Het CMS maakt het eenvoudig om nieuwe pagina’s toe te voegen, blogberichten te publiceren en inhoud te bewerken. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van hoe u de inhoud op uw website wilt beheren voordat u begint met het ontwerpen van uw website.

SEO

Als u een website heeft, wilt u dat deze gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines. WordPress is een van de meest zoekmachinevriendelijke platforms en biedt tal van tools en plugins om uw website te optimaliseren voor SEO. Het is belangrijk om te overwegen hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines voordat u begint met het ontwerpen van uw website.

Conclusie

Een WordPress-website kan een krachtige tool zijn voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik. Het biedt tal van functies, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als u overweegt om een WordPress-website te laten maken

Webdesigner zzp / Webdesign specialist - Project Direct ✓ Website laten maken ✓ WordPress ✓ Webdesign ✓ Webwinkel ✓ Vindbaar in Google
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site-adres is: https://webdesignerzzp.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Analytics

Met wie we jouw gegevens delen

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw gegevens naartoe sturen

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Jouw contactinformatie

Aanvullende informatie

Hoe we jouw gegevens beschermen

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we gegevens ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Save settings
Cookies settings