Offerte aanvragen

De belangrijkste redenen waarom
een website als ZZP'er noodzakelijk is

Waarom je als zzp’er een website moet hebben

Als zzp’er is het hebben van een professionele website cruciaal voor het succes van je onderneming. In het digitale tijdperk is een sterke online aanwezigheid niet alleen een pluspunt, maar een noodzaak. In dit artikel bespreken we waarom je als zzp’er een website moet hebben, hoe dit je business kan bevorderen en wat het webdesigner ZZP uurtarief inhoudt voor het laten maken van een website.

Zichtbaarheid en bereik vergroten

Een van de belangrijkste redenen om als zzp’er een website te hebben, is het vergroten van je zichtbaarheid en bereik. Veel potentiële klanten zoeken online naar diensten en producten. Zonder een website mis je deze kansen om gevonden te worden.

Online vindbaarheid

Een website zorgt ervoor dat je zichtbaar bent in zoekmachines zoals Google. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO), kun je hoger in de zoekresultaten verschijnen en meer organisch verkeer naar je site trekken. Dit vergroot de kans dat potentiële klanten je vinden wanneer ze op zoek zijn naar de diensten die je aanbiedt.

Bereik een breder publiek

Met een website kun je een breder publiek bereiken dan alleen lokaal. Dit is vooral belangrijk als je diensten aanbiedt die niet gebonden zijn aan een specifieke locatie. Een goed ontworpen website kan je helpen om nationaal of zelfs internationaal klanten aan te trekken.

Professionele uitstraling en geloofwaardigheid

Een professionele website geeft je bedrijf een betrouwbare uitstraling. Het wekt vertrouwen bij potentiële klanten en laat zien dat je serieus bent over je onderneming.

Eerste indruk

De eerste indruk is cruciaal en vaak is je website het eerste contactpunt tussen jou en een potentiële klant. Een professioneel ogende website kan een positieve eerste indruk maken en de geloofwaardigheid van je bedrijf versterken. Het kan net dat extra duwtje geven om bezoekers te overtuigen om contact met je op te nemen.

Toon je expertise

Een website biedt de mogelijkheid om je expertise en ervaring te tonen. Door middel van blogposts, casestudy’s, klantbeoordelingen en een portfolio kun je laten zien wat je kunt en wat je hebt bereikt. Dit helpt om potentiële klanten te overtuigen van je vaardigheden en kennis.

Klantinteractie en leadgeneratie

Een website is een krachtig hulpmiddel voor klantinteractie en leadgeneratie. Het kan je helpen om meer leads te genereren en je klantenbestand te laten groeien.

Contactmogelijkheden

Met een website kun je gemakkelijk contactmogelijkheden aanbieden, zoals contactformulieren, e-mailadressen en telefoonnummer. Dit maakt het eenvoudig voor potentiële klanten om met je in contact te komen. Zorg ervoor dat deze informatie duidelijk zichtbaar is op je website.

Call-to-action (CTA)

Effectieve call-to-actions op je website kunnen bezoekers aansporen om actie te ondernemen. Of het nu gaat om het aanvragen van een offerte, het inschrijven voor een nieuwsbrief of het maken van een afspraak, CTA’s helpen bij het omzetten van bezoekers in leads en klanten.

Het webdesigner ZZP uurtarief begrijpen

Een professionele website laten maken vereist vaak de hulp van een ervaren webdesigner. Het is belangrijk om het webdesigner ZZP uurtarief te begrijpen en hoe dit invloed heeft op je investering.

Wat bepaalt het uurtarief?

Het webdesigner ZZP uurtarief kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals ervaring, specialisatie en complexiteit van het project. Beginnende webdesigners hanteren meestal tarieven tussen de €30 en €50 per uur. Ervaren webdesigners vragen doorgaans tussen de €50 en €75 per uur, terwijl zeer gespecialiseerde webdesigners tarieven van €100 per uur of meer kunnen hanteren.

Budget en kosten

Bij het plannen van je websiteproject is het belangrijk om een realistisch budget vast te stellen. Bespreek je budget en verwachtingen met de webdesigner om ervoor te zorgen dat je een oplossing krijgt die aan je behoeften voldoet zonder onverwachte kosten. Vergeet niet dat een professionele website een investering is die zich op de lange termijn kan terugbetalen.

Vergelijk offertes

Het is verstandig om offertes van meerdere webdesigners te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van het werk, de stijl van de designer en klantbeoordelingen. Een goedkopere optie kan op korte termijn aantrekkelijk lijken, maar het is belangrijk om te investeren in kwaliteit voor betere resultaten op de lange termijn.

Continuïteit en groei van je onderneming

Een website helpt niet alleen bij het aantrekken van klanten, maar ondersteunt ook de groei en continuïteit van je onderneming.

Marketing en promotie

Met een website heb je een platform voor marketing en promotie van je diensten. Je kunt gemakkelijk updates, aanbiedingen en nieuws delen met je publiek. Dit helpt om je klanten betrokken te houden en nieuwe klanten aan te trekken.

Aanpasbaarheid en schaalbaarheid

Een website kan worden aangepast en opgeschaald naarmate je onderneming groeit. Je kunt nieuwe functies toevoegen, zoals een blog, e-commerce mogelijkheden of een boekingssysteem. Dit maakt je bedrijf flexibeler en beter in staat om aan de veranderende behoeften van je klanten te voldoen.

Conclusie

Als zzp’er is het hebben van een website essentieel voor de zichtbaarheid, professionaliteit en groei van je onderneming. Het vergroot je bereik, wekt vertrouwen bij potentiële klanten en helpt bij het genereren van leads. Het begrijpen van het webdesigner ZZP uurtarief is belangrijk bij het plannen van je websiteproject en het maken van een verstandige investering in je online aanwezigheid. Door een professionele website te laten maken, kun je je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen en beter inspelen op de behoeften van je klanten.

Wil je weten wat Project Direct voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem hier contact op of vraag je offerte aan voor een goede en overzichtelijke prijsopgave.

Veel gestelde vragen

Ik werk met het WordPress CMS en een Woocommerce webwinkel. Dit systeem is gekoppeld aan mijn domeinnaam en is als het ware de motor achter mijn website. WordPress is wereldwijd en ook in Nederland al jarenlang het meest gebruikte systeem; miljoenen websites maken hier gebruik van. Hierbij kun je denken aan de New York Times, The Walt Disney Company en die van Sony Music. Het is uitermate gebruiksvriendelijk, waardoor ik zelf ook mijn website kan aanpassen en zelf in control ben. Doordat de markt groot is, zijn er ook vele uitbreidingen beschikbaar op het platform, waardoor mijn website goed vindbaar is. Hierdoor zijn de kosten voor het uitbreiden van mijn website met extra functionaliteit ook laag. Ik ben binnen WordPress niet beperkt aan het systeem; zowel grote als kleine websites zijn ontwikkeld met WordPress. 

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van de omvang ervan. De prijs wordt voornamelijk bepaald door het aantal pagina’s en de gewenste functionaliteiten. Ik werk met standaardpakketten en maatwerkopties voor websites. Wil je weten wat het kost om een website door mij te laten maken? Vraag dan een offerte aan of neem contact met mij op voor een afspraak bij ons op kantoor. Een eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Ja, zeker. Het is erg belangrijk dat ook na livegang de updates van WordPress geïnstalleerd worden. Hierin zitten regelmatig veiligheidsupdates, maar ook updates met nieuwe functionaliteit. Zo blijft je website veilig en gaat het systeem mee met de tijd. Door middel van ons onderhoud abonnement, voor slechts vijfentwintig euro per maand, kan ik je hierin volledig ontzorgen. Ik maak geautomatiseerd backups aan en jouw website wordt dagelijks gescand op veiligheid en performance. Ook installeer ik regelmatig de updates en anticiperen direct als er een veiligheidsupdate beschikbaar is.

Uiteraard. Ik lever je een laagdrempelig systeem (WordPress CMS) die jou in staat stelt om zonder webdesign kennis, aanpassingen te kunnen maken op jouw website. Of het nu gaat om het aanpassen van teksten, afbeeldingen en video’s of het aanmaken van nieuwe pagina’s en het beheren van menu.

Uiteraard! Ik help je bij het opzetten van jouw webwinkel deze te koppelen aan een betaalprovider zoals Mollie. Hiermee kunnen jouw klanten betalen met hun eigen bank. Ook bied ik de optie aan om Creditcard, Mastercard en Paypall als betaalmiddel aan te bieden.

Afgeronde projecten

Website met boekingssysteem
WordPress website
WordPress website
WordPress website
WordPress website
WooCommerce webwinkel
WordPress website
WooCommerce webwinkel
WordPress website

De motor achter onze WordPress websites

Webwinkel LATEN MAKEN

Als je een webwinkel wilt maken voor jouw bedrijf of voor persoonlijk gebruik, dan is WordPress een uitstekende optie. WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld om websites te maken en te beheren. Daarnaast biedt WordPress door middel van diverse plugin, waaronder WooCommerce de mogelijkheid een eigen webwinkel op te zetten.

Het is een open source software, wat betekent dat het gratis te gebruiken is en er tal van ontwikkelaars zijn die thema’s en plugins maken die het nog krachtiger maken. Uiteraard kan ik Timo van Tilburg van  Project Direct – Webdesigner zzp / Webdesign specialist je helpen om jouw ideale webwinkel te ontwerpen, bouwen en lanceren. Ook denk ik graag mee naar de mogelijkheden om jouw webshop goed op de kaart te zetten.

in 4 stappen jouw webwinkel laten maken

Jouw website laten maken was nog nooit zo makkelijk. Ik (Timo) help je van A tot Z in het hele traject om jouw ideale website te realiseren. In het kort komt het er op neer dat we dit er globaal op neer dat we het in vier stappen aanpakken. 

  1. Inventarisatie van jouw wensen en het meedenken in de mogelijkheden om jouw bedrijf zo goed mogelijk online te positioneren.
  2. Op basis van jouw wensen kom ik met ontwerpen van jouw ideale website. Samen finetunen we het design totdat jij er helemaal tevreden over bent.
  3. Daarna bouw ik jouw ideale website in een testomgeving en werken we samen naar een eindresultaat.
  4. Als alles naar je wens is, is het tijd om te lanceren en te optimaliseren.


Spreekt dit je aan? Graag kom ik in contact met je en informeer ik je naar de mogelijkheden.

Webdesigner zzp / Webdesign specialist - Project Direct ✓ Website laten maken ✓ WordPress ✓ Webdesign ✓ Webwinkel ✓ Vindbaar in Google

ondersteuning bij je website

Als je overweegt om een WordPress-website te laten maken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Kosten

De kosten van een WordPress-website kunnen variëren afhankelijk van jouw behoeften en de complexiteit van de website. Voor een eenvoudige website kun je waarschijnlijk rekenen op een paar honderd tot een paar duizend euro. Maar als je een meer geavanceerde website wilt met aangepaste functies en veel inhoud, dan kan het je meer gaan kosten. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw budget voordat je begint, zodat je een realistische inschatting kunt maken van wat je kunt verwachten voor jouw geld.

Functies en functionaliteit

Een belangrijk voordeel van WordPress is de enorme hoeveelheid thema’s en plugins die beschikbaar zijn. Hierdoor kunt je jouw website aanpassen aan jouw specifieke behoeften en de functionaliteit toevoegen die je nodig hebt. Het is belangrijk om te bepalen welke functies je wilt hebben voordat je begint met het laten ontwerpen van jouw website. Dit kan het proces versnellen en ervoor zorgen dat je niet onnodig geld uitgeeft aan functies die je niet gaat gebruiken.

Ontwerp en ontwikkeling

Als u geen ervaring heeft met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, dan kunt u overwegen om een professional in te huren om u te helpen bij het maken van uw WordPress-website. Dit kan het proces efficiënter maken en ervoor zorgen dat uw website er professioneel uitziet. Zorg ervoor dat u een ervaren ontwerper kiest die uw visie begrijpt en ervaring heeft met WordPress-ontwikkeling.

Content management

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is de gebruiksvriendelijke interface die het biedt voor het beheren van inhoud. Het CMS maakt het eenvoudig om nieuwe pagina’s toe te voegen, blogberichten te publiceren en inhoud te bewerken. Het is belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van hoe u de inhoud op uw website wilt beheren voordat u begint met het ontwerpen van uw website.

SEO

Als u een website heeft, wilt u dat deze gemakkelijk gevonden wordt door zoekmachines. WordPress is een van de meest zoekmachinevriendelijke platforms en biedt tal van tools en plugins om uw website te optimaliseren voor SEO. Het is belangrijk om te overwegen hoe u uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines voordat u begint met het ontwerpen van uw website.

Conclusie

Een WordPress-website kan een krachtige tool zijn voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik. Het biedt tal van functies, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als u overweegt om een WordPress-website te laten maken

Webdesigner zzp / Webdesign specialist - Project Direct ✓ Website laten maken ✓ WordPress ✓ Webdesign ✓ Webwinkel ✓ Vindbaar in Google
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media aan te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site-adres is: https://webdesignerzzp.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Analytics

Met wie we jouw gegevens delen

Hoe lang we jouw gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw gegevens naartoe sturen

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Jouw contactinformatie

Aanvullende informatie

Hoe we jouw gegevens beschermen

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we gegevens ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluitvorming en/of profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Save settings
Cookies settings